Välkommen till J&A Mobiles AB, Om du har fråga kan du kontakta oss på info@jqmobiles.com.

Smiley face

Leveransinformation

LEVERANSINFORMATION

J & A Mobiles AB skickar varje beställning inom 24 timmar efter beställning, med undantag för helger och nationella helgdagar. Vissa beställningar kan försenas 2-8 dagar vid vissa tillfällen eftersom komplexiteten i logistiksystemet kombinerar flera lager. Om din beställda produkt inte finns i lager och beställs separat från leverantören, kan även produkten inte levereras inom leveranstiden. Vi kommer att kontakta kunden inom 2 arbetsdagar efter orderdatum för att informera dig om en ny leveranstid för den beställda produkten. Om du förlorar intresse för köp på grund av sen leverans har du rätt att avbryta produkten och återbetalningsbeloppet återbetalas till fullo.
När de beställda produkterna har överlämnats till kurirfirman kommer kurirfirman att kontakta dig i förväg för att ange leveransdatum.
Leveransadressen kan inte ändras efteråt. Kontrollera att kontaktinformation när beställningen är korrekt för att undvika förseningar vid leverans.
Produkterna överlämnas av kuriren med en leveranssedel. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar fraktpaketet innan du signerar leveransmeddelandet och om det finns en extern skada, notera detta på kurirens kopia av leveransanteckningen. Var god anmäla en skadad förpackning via e-post info@jqmobiles.com.
Produkter med skadad förpackning kommer att ersättas om skadan beror på kurirfirman. Kontrollera att sändningen är i gott skick och att den inte är skadad och kontrollera deras kvantitet och kvalitet enligt beställningen. Vid extern skada eller defekter, saknade eller defekta produkter, måste mottagaren eller mottagarens representant avbryta för att acceptera beställningen. I så fall måste mottagarens eller mottagarens agent och budgivare slutföra ett privat fraktdokument som innehåller all information om det upptäckta problemet.
Du kan beräkna fraktkostnader och leveranstid själv på denna sida eller i kundvagnen. När du köper online kommer vi att kontakta dig via telefon eller e-postadress som du angav bekräftar att vi har mottagit din beställning. Bekräftelse är obligatorisk innan den skickas. När ditt paket har skickats, får du en bekräftelse på att ditt föremål har skickats. Fraktkostnaderna inkluderar: • Lämplig förpackning (kartonger, bubbelförpackning, internt skydd, etc.) • Transport • Försäkring • Försäkring